بازگشت به فرم جستجو »

نمایش نتایج جستجو برای

نویسنده: مسعود تقی زاده


موارد یافت شده: 19

1 - The specific heat of pistachio nuts as affected by moisture content, temperature, and variety (چکیده)
2 - Study on rheological properties of pistachio butter (چکیده)
3 - Specific Heat of Pistachio as a Function of Temperature and Variety (چکیده)
4 - Modeling Time-Independent Rheological Behavior of Pistachio Butter (چکیده)
5 - Use of hyperspectral imaging for evaluation of the shelf-life of fresh white button mushrooms (Agaricus bisporus) stored in different packaging films (چکیده)
6 - Comparison of hyperspectral imaging with conventional digital imaging for quality evaluation of Agaricus bisporus mushrooms. (چکیده)
7 - The potential of visible-near infrared hyperspectral imaging to discriminate between casing soil, enzymatic browning and undamaged tissue on mushroom (Agaricus bisporus) surfaces. (چکیده)
8 - Prediction of white button mushroom (Agaricus bisporus) moisture content using hyperspectral imaging (چکیده)
9 - Identification of mushrooms subjected to freeze damage using hyperspectral imaging (چکیده)
10 - Hyperspectral imaging for the investigation of quality deterioration in sliced mushrooms (Agaricus bisporus) during storage. (چکیده)
11 - Hyperspectral imaging combined with principal component analysis for surface damage detection on white mushrooms (Agaricus bisporus (چکیده)
12 - Modeling the time-dependent rheological behavior of pistachio butter (چکیده)
13 - Applications of hyperspectral imaging in grains and nuts quality and safety assessment; a review (چکیده)
14 - بررسی تغییرات فیزیکو شیمیایی بژی (نوعی کلوچه ی سرخ شده) هنگام سرخ شدن به روش عمیق (چکیده)
15 - ارزیابی راندمان استخراج روغن ارده و مقایسه کنجاله کنجد روش های مختلف روغن کشی (چکیده)
16 - ارزیابی راندمان استخراج روغن ارده و مقایسه کنجاله کنجد روش های مختلف روغن کشی (چکیده)
17 - Kinetics of Color and Physical Attributes of Cookie during Deep-Fat Frying by Image Processing Techniques (چکیده)
18 - The Kinetics of Infrared Drying of Lemon (Citrus Lemon (L.) Burms.F) (چکیده)
19 - بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی فیبر پوسته و مغز هسته خرما (چکیده)
لینک های پیشنهادی

 

30 جستجوی اخیر